Sulev Oll • 14. juuni 2000 kell 15:11

Kodakondsus- ja Migratsiooniamet avas oma koduleheküljel uue otsingumootori

Täna avas KMA oma Interneti koduleheküljel uue otsingumootori, mille abil on võimalik välja selgitada, kas välismaalane on elamisloa pikendamise või alalise elamisloa taotluse esitanud õigeaegselt.

Antud otsingumootori abil on võimalik kontrollida, kas inimene viibib Eestisseaduslikult või mitte. Otsingumootori andmete põhjal on võimalik näiteksjätkata pensioni maksmist neile inimestele, kes ei ole oma reisidokumenti jaelamisluba õigeaegselt kätte saanud. Samuti saavad tööandjad kontrollida, kasalluv viibib Eestis seaduslikult.Peale otsingumootori on täiendatud ka kogu KMA kodulehekülge aadressilwww.mig.ee. Alates tänasest on lehekülg kolmekeelne, infot saab nii eesti, venekui ka inglise keeles.

Hetkel kuum