• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Esmaspäeval algab meditsiiniõdede tunniajane hoiatusstreik

  16. oktoobri hommikul kella 8st algavast hoiatusstreigist võtab osa kuni 90% kaheksast tuhandest meditsiiniõest, ülejäänud kümnendik on ametis intensiivraviosakondades ja valvetubades, tagamaks vältimatut abi. Polikliinikutes ei tööta registratuurid. Kokku osaleb hoiatusstreigis 58 tervishoiuasutust.

  Meditsiiniõdede tunniajane üle-eestiline hoiatusstreik peab aitama kaasa miinimumpalga tõusule ja tervishoiu rahastamise tõhustamisele, loodab Eesti Keskastme Tervishoiutöötajate Kutseliidu president Inna Rahendi.
  Kutseliidu president Inna Rahendi palub patsientide mõistvat suhtumist tunniajalisse hoiatusstreiki, sest see korraldatakse nende parema tuleviku huvides, teisisõnu kvalifitseeritud õendusteeninduse tagamiseks.
  Õdede eesmärk ei ole olnud ega ole streikimine kui niisugune, streik on äärmuslik vahend, mida kasutatakse nüüd seetõttu, et neli aastat kestnud palgaläbirääkimised ei ole andnud loodetud tulemust. Aasta tagasi pakkus riiklik lepitaja alampalgaks vaid 16 krooni, seda summat aktsepteeris ka haiglate liit, õed olid nõus 18 krooniga, kuid kokkuleppele ei jõutud.
  Õed nõuavad miinimumpalgaks 25 krooni tunnis, tervishoiuteenuste hinna vastavusse viimist tegelike kulutustega, sisemajanduse kogutoodangust 6% asemel 8% eraldamist tervishoiule ning nakkushaiguste ja tuberkuloosi ravimise ning hooldus- ja kiirabikulude katmist riigi, mitte ravikindlustuse poolt.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Erkki Kubber: kas järgmised ükssarvikud võiksid olla miljardilise väärtuse asemel hoopis miljardi inimese aitajad?
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
USA väikeinvestorid tervitasid Trumpi SPACi vaimustusega
Donald Trumpi meediafirmat börsile vahendava firmaostufirma (SPAC) aktsia on Nasdaqil juba neljakordistunud ja saanud rohkem ostuordereid kui mistahes muu väärtpaber.
Donald Trumpi meediafirmat börsile vahendava firmaostufirma (SPAC) aktsia on Nasdaqil juba neljakordistunud ja saanud rohkem ostuordereid kui mistahes muu väärtpaber.
Raadiohommikus: olukord Lätis, Chemi-Pharmi uus tehas ja kõige edukamad turundajad
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Videopilt: Enefit Green alustab börsil kauplemist
Täna kell 10 algab Tallinna börsil Enefit Greeni aktsiatega kauplemine, mille puhul toimub pidulik börsikella löömine Energia avastuskeskuses.
Täna kell 10 algab Tallinna börsil Enefit Greeni aktsiatega kauplemine, mille puhul toimub pidulik börsikella löömine Energia avastuskeskuses.