• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Riias toimub piraatluse-alane konverents

  Riigiametnikud, kohtunikud ja intellektuaalomandi spetsialistid Lätist, Leedust ja Eestist kohtuvad täna ja homme Riias riigitegelaste ning rahvusvaheliselt tuntud firmade juhtidega, et kujundada välja ühiseid strateegiad võitlemaks kaubamärgi- ja patendiõiguste rikkumiste ning võltsitud kauba leviku vastu Balti riikides, teatas autoriõiguste kaitse organisatsiooni esindaja.

  Seminar keskendub võltsitud kauba ostu-müügi ja kaubamärkide- ning patentide rikkumiste kasvule Balti riikides. Lisaks rahalisele kahjule, mida intellektuaalomandi õiguste rikkumine tekitab ettevõtetele ja valitsustele, seab see ohtu tarbijate tervise ja turvalisuse, kui inimesed ostavad potentsiaalselt ohtlikke võltsitud tooteid.
  Seminaril korraldatakse ekspertide osalusel seitse diskussiooni, kus üheks arutelu teemaks on liitumine Euroopa Liiduga. Teised päevakorrapunktid keskenduvad välisinvesteeringutele, tuntud kaubamärkide küsimusele, tolliametnike rollile intellektuaalomandi kaitsmise kontekstis ja võltsimisvastasele tegevusele.
  Seminari sponsoreiks on Coalition for Intellectual Property Rights (CIPR / Koalitsioon Intellektuaalomandi Õiguste Kaitseks), Läti patendi- ja kaubamärkide amet ja Leedu patendiamet. Erilist tähelepanu pälvivad seminaril Läti justiitsminister Ingrida Labucka ning USA patendi- ja kaubamärkideameti välisasjade administraator Robert Stoll?i ettekanded.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Börs: USA turul parim nädal alates juunist
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
Keskerakonna valimisöine galerii: absoluutne enamus libises käest
Keskerakond oli südaöise seisuga absoluutset enamust Tallinna 79-liikmelises volikogus kaotamas, ehkki Mihhail Kõlvart tegi isikliku rekordi 27737 häälega.
Keskerakond oli südaöise seisuga absoluutset enamust Tallinna 79-liikmelises volikogus kaotamas, ehkki Mihhail Kõlvart tegi isikliku rekordi 27737 häälega.
Pika ajalooga veofirma lõpetab tegevuse: pojal keelasin transpordiärisse mineku ära
Aastakümneid transpordiäris tegutsenud ettevõtja Viido Laane otsustas oma firma Veopartner OÜ masinate mootorid seisma jätta ja äri kinni panna. „Sel tegevusel ei ole täna enam mingisugust mõistlikku mõtet,“ ütles ta.
Aastakümneid transpordiäris tegutsenud ettevõtja Viido Laane otsustas oma firma Veopartner OÜ masinate mootorid seisma jätta ja äri kinni panna. „Sel tegevusel ei ole täna enam mingisugust mõistlikku mõtet,“ ütles ta.