• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Vambo Kaal: hinnang Saaremaa süvasadama kohta võis olla tellimus

  ?Uuringust jäi mulje, et selle tulemus oli tellitud,? nentis Kaal. Idee, et Saaremaa süvasadama võiks ehitada Suuriku ja Kuriku pankade vahele, käis Kaalu väitel välja keskkonnaminister Heiki Kranich.
  Ka ekspertgrupp jõudis järeldusele, et parim koht oleks Suuriku-Kuriku. Saarlased ise eelistavad aga Undvat, mis ekspertide hinnangul kõlbab selleks sama hästi.
  Kaalu sõnul oli ekspertidele ülesanne antud väga kitsalt, sest see käsitles sadamat kui vesiehitist, jättes kõrvale tolliterminalid, autoparklad jms. ?Suuriku-Kuriku on kõrge rannaastang, millele ehitamine tähendab astangu lõhkumist,? ütles Kaal.
  Undva sadamakoha maad kuuluvad valdavalt kohalikule omavalitsusele ja riigile, Suuriku-Kuriku kohas aga eraisikutele. ?Kranichi jutt, et eraisikute maad vahetatakse riigi maade vastu, ei ole teostatav, sest nii saab teha vaid looduskaitseliste objektidega,? selgitas Kaal.
  Väidetavalt on Kranichil Suuriku-Kuriku piirkonnas isiklikud maahuvid mängus. ?Jutud on küll kõvad,? tunnistas Kaal. ?Aga neid asju on raske kindlaks teha.?
  Autor: ÄP Online
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Auhinnatud personalijuht: mida kaasa pakkida 2021. tööaastast?
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Bitcoini hind kolistas veel allapoole
Bitcoini hind langes laupäeva esimestel tundidel ligikaudu 10 protsenti, pikendades karuturul olemist, vahendab CNBC.
Bitcoini hind langes laupäeva esimestel tundidel ligikaudu 10 protsenti, pikendades karuturul olemist, vahendab CNBC.
Venelaste sotsiaalmeediaplatvorm läks riigi kontrolli alla
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Kinnisvarabüroo: novembris olid Tallinna korteriturul rekordilised nii hind kui tehingute koguarv
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.