Viisnurk peab hokikepi kasutamise üle kõnelusi ühe NHLi mängjaga

24. jaanuar 2001, 09:24

Viisnurk peab läbirääkimisi Ameerika hokiliiga NHL ühe hokimängijaga, kes plaanib liigamängudes kasutada Pärnus tehtud Maxx hokikeppi, kirjutab Pärnu Postimees.

Viisnurga sporditoodete turundusjuht Siim Talmar ütles, et NHL aktsepteerib uue firma hokikeppi vaid siis, kui Viisnurk tasub NHLi litsentsimaksu, mis on 18 000 USA dollarit ehk ligi 300 000 krooni aastas. Hokimängija nime ja meeskonda ei soovinud Talmar enne lepingule allakirjutamist avalikustada.

Viisnurk käis möödunud nädalal esimest korda oma hokikeppidega USAs Las Vegases maailma suurimal hokimessil ?Let?s Play Hockey Expo?. Messil pakkusid kõikvõimalikku hokivarustust sellised tuntud firmad nagu Easton, Nike, Bauer, Koho ja Sherwood.

Talmari väitel soovib Viisnurk pääseda oma Maxx kaubamärgi all Põhja-Ameerika hokikepiturule ja leida seal koostööpartneri.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing