Tallinna linnakohus vabastas ametist Balti Baasi pankrotihalduri

ÄP Online 30. jaanuar 2001, 00:00

Kohus leidis, et Müürsoo pole täitnud halduri kohuseid nõuetekohaselt. Muu hulgas leidis kohus, et Müürsoo sekkus kolmandate isikute tegevusse, häirides seeläbi Bekkeri sadama arengut, ja kaitses ühe võlausaldaja huve teiste arvel.

Kuna eelmise aasta 14. detsembrist täidab Balti Baasi pankrotihalduri kohuseid ka vandeadvokaat Kalev Bachmann, puudub vajadus Müürsoo asemel teise halduri nimetamiseks, leidis kohus. Jaanuaris 1999 vabastas kohus Balti Baasi pankrotihalduri ametist Aivar Leismanni, kes samuti ei teinud seda tööd nõuetekohaselt.

Balti Baasi pankrotiasjaga seoses on eri kohtute menetluses olnud 35 tsiviilasja, millest umbes pool on praegu alles läbivaatamisel.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 11:04
    Otsi:

    Ava täpsem otsing