Uninet: Eesti Telefon rikub seadust

12. veebruar 2001, 10:55

Sidefirma AS Uninet esitas Sideametile kaebuse ASi Eesti Telefon suhtes, väites, et Eesti Telefon rikub seadust.

'Uninet esitas kaebuse seoses sellega, et Eesti Telefon,mis on tunnistatud olulise turujõuga ettevõtteks, pakub suurklientidele odavamat kõnehinda kui operaatoritele, rikkudes selliselt telekommunikatsiooniseaduse ja konkurentsiseaduse sätteid, mis keelavad konkurentsi kahjustavaid tegevusi,' teatas Unineti juhatuse esimees Markus Nisula.

'Meil on tõsiseid kahtlusi, et ET tegeleb jätkuvalt ristsubsideerimisega või ei
ole siis need hinnad, mida ET pakub teistele operaatoritele kulupõhised,' ütles Unineti teleteenuste direktor Ardi Aolaid. 'Eesti Telefon piirab konkurentsi ja kurb on see, et sellistel juhtudel on kaotajaks alati klient.'

Uninet pakub telefoniteenuseid alates 1. jaanuarist. Nisula sõnul keskendub ettevõte äriklientidele ning plaanib hõivata käesoleval aastal 5 protsenti ja lähema kolme aasta jooksul 25 protsenti Eesti kõneteenuste turust.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing