Sonera sai mullu hiiglasliku tulu kapitali kasvult

ÄP 13. veebruar 2001, 00:00

Sonera kasum sisaldab 1,546 miljardi euro (10,12 miljardi krooni) suurust tulu-kulu kapitali kasvu ja kahjumi osas.

Eelmine aasta oli Soome mobiilsides väga hea aasta ning kasvas ka Eesti Telekomi suuraktsionäri Sonera turuosa. Ettevõtte käive kasvas 15 protsenti ja GSM-tellimused 18 protsenti. Mobiilside kasumlikkus Soomes jäi mullu 1999. aasta heale tasemele. Viimasel paaril aastal on Sonera omandanud strateegilised osalused neljas UMTS-litsentsis väljaspool Soomet.

Sonera kasum aktsia kohta tõusis eelmisel aastal 2,05 eurole aasta varasemalt 0,51 eurolt. Telekommunikatsioonifirma nõukogu teeb aktsionäride koosolekule ettepaneku maksta dividendi 0,09 eurot aktsia kohta.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing