Tarbijakaitse kardab suuri kütusemüüjaid

09. aprill 2001, 00:00

Tänavu on tarbijakaitseamet kontrollinud vaid väiksemaid kütusemüüjaid, kordagi pole ametnikud võtnud kütuse kvaliteediproove Statoili, Neste, Shelli ega Alexela tanklaist, ehkki mullu jäi ka nii mõnigi suurde ketti kuuluv tankla vahele solkkütuse müügiga. Suurte müüjatega on muidugi raskem vägikaigast vedada ? proovid kallid, kahtlusevari on heidetud laborite usaldusväärsusele. Pettuse tõendamine läheb ametile kalliks. Nii proovibki tarbijakaitseamet hambaid vähemate kallal ? nende puhul on tõenäosus kehva kütust leida suurem. Pealegi peab tarbijakaitseamet kütuseproovi kinni maksma, kui selgub, et kaup on olnud aus. Asjal on ka lihtsam seletus ? amet kardab suuri kütusemüüjaid.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing