27. aprill 2001 • 1 min
Jaga lugu:

Euroopa firmad koondavad tuhandeid

Eile teatas mitu Euroopa suurfirmat ulatuslikest koondamistest Rootsis, Poolas, Saksamaal ja Prantsusmaal, suurendades omakorda survet Euroopa keskpangale laenuintresside alandamiseks, kirjutab Financial Times.

Saksa Siemens teatas eile 3 500 töökoha koondamisest telekommunikatsioonisektoris lisaks varem teatud 2600 töötaja koondamisele, Rootsi sõidukitootja Scania koondab detsembriks 1200 töötajat ning Prantsuse kodumasinate tootja Moulinex Brandt sulgeb kokku viis tehast ning vallandab 4000 töötajat.

Varem on Euroopas ulatuslikest koondamistest teatanud Rootsi Ericsson ja USA Motorola.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt