Ülo Toomsalu • 8. mai 2001 kell 7:13

Viljandi ettevõtlusvõistlusele laekus 23 avaldust

Ettevõtluskonkursil 'Viljandi TOP' soovib osaleda 23 firmat, mis on kuue võrra enam kui mullu, kirjutab Sakala.

Viljandi linnavalitsuse ettevõtluse peaspetsialisti Ljudmila Nugise sõnul püüdlevad teiste seas parima ettevõtte tiitli poole ka mullused võitjad, aktsiaseltsid Viljandi Metallitööstus ja Kolmeks. Kolmeksi juhataja Mati Kuus ütles aasta tagasi Sakalale, et plaanib suuremat hüpet arengus just aastaks 2000.

Täna valib avalduse esitanud firmade seast parimad välja komisjon, kuhu kuuluvad Hansapanga esindaja Raimo Ronimois, Ühispanga esindaja Vahur Roosaar, Viljandi Maksuameti direktor Kalju Mirka, Viljandimaa Ettevõtluskeskuse juhataja Tõnu Mõistus, Viljandi Linnavalitsuse liige Urmas Suik ja linnavalitsuse ettevõtlusspetsialist Ljudmila Nugis.

Võistluse tulemused kinnitab linnavalitsus 14. mail ja võitjatele antakse auhinnad kätte 8.?10. juunini aset leidvatel hansapäevadel.

Hetkel kuum