Baltika rajab Ahtmesse uue tehase

26. juuli 2001, 09:06

Rõivatööstuse turuliidri Baltika tütarfirma Virulane alustab augustis Ida-Virumaal Ahtmes praeguse vananenud vabriku asemele uue ülerõivavabriku ehitamist, kirjutab Postimees.

Ahtme uus vabrik, mis läheb maksma ligikaudu 15 miljonit krooni, alustab tööd järgmise aasta aprillis. Baltika juhatuse liikme Ülle Järve kinnitusel saavad uues tehases tööd kõik 250 vana vabriku töötajat. ?Tulevikus võtame ilmselt töötajaid juurde,? rääkis Järv.

Uude tootmishoonesse paigutatakse osaliselt vana vabriku seadmed. Järve hinnangul suureneb uue vabriku tootmisvõimsus esimestel aastatel 10-15 protsenti. ?Baltika toodete turul läheb praegu tõusvas joones ning seega peaks ka uutele rõivastele piisavalt ostjaid jätkuma,? lisas Järv.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing