• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  PM Online: Tallinnas toimus eile kolm jõhkrat röövi

  Eile Tallinnas toimunud kolmes röövis tungisid kurjategijad kahte kauplusse ning röövisid eraisikut.

  Kell 15.25 röövisid kolm parukates ja kärbikuga relvastatud vene keelt kõnelenud tundmatut meest Tallinnas Paldiski maantee 16 asuvast elektroonikakauplust.
  Kurjategijate saagiks langes 30 mobiiltelefoni, neli videokaamerat ja sülearvuti. Kahjusumma ja sündmuse täpsemad asjaolud on politsei teatel selgitamisel. Kella 18.30 paiku röövisid kolm relvastatud ja maskides vene keelt kõnelenud tundmatut meest Tallinnas Narva maantee 9 asuvast juveelikauplusest kuldehteid. Kahjusumma ja röövi üksikasjad on täpsustamisel. Kella 14 ajal röövisid kaks tundmatu noormeest Pärnu rannas Soome kodanikult Terttu`lt relvaga ähvardades ja jõudu kasutades õlakoti dokumentide ja sularahaga. Kahjusumma hindas mees 700 kroonile. Eile pöördus Tallinna Kesklinna Politseiosakonda 59-aastane Heiki, kelle sõnul löödi talle teisipäeval kella 21.40 ajal Tallinnas Pronksi 7 trepikojas selja tagant pähe, mille tagajärjel kaotas ta teadvuse. Mehelt rööviti jope, kingad, mobiiltelefon ja rahakott. Kahju hindas mees kokku 12.500 kroonile.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Urmas Villmann: parim reklaamikanal on Lasnamäe kanal
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
Facebooki tulemused panid aktsia veidi tõusma
Facebook hoiatas täna, et Apple’i uued privaatsusreeglid mõjutavad nende digiäri praeguses kvartalis negatiivselt. Sotsiaalmeedia hiiu käive jäi kolmandas kvartalis ootustele alla, aga kasum oli prognoositust parem, vahendab Reuters.
Facebook hoiatas täna, et Apple’i uued privaatsusreeglid mõjutavad nende digiäri praeguses kvartalis negatiivselt. Sotsiaalmeedia hiiu käive jäi kolmandas kvartalis ootustele alla, aga kasum oli prognoositust parem, vahendab Reuters.
Urve Palo lahkub Novoloto tegevjuhi kohalt
Endine mitmekordne minister Urve Palo teatas, et lahkub 15. detsembrist kasiinotehnoloogia kontserni Novomatic AG kuuluva OÜ Novoloto tegevjuhi kohalt ning alustab tööd juhtimiskoolitajana,
Endine mitmekordne minister Urve Palo teatas, et lahkub 15. detsembrist kasiinotehnoloogia kontserni Novomatic AG kuuluva OÜ Novoloto tegevjuhi kohalt ning alustab tööd juhtimiskoolitajana,
Kokku varisenud ERIALi niiditõmbaja aitas politseiametnikule maja ehitada Süüdistus kirjeldab raha keerutamist ja omastamist
Kokku kukkunud hoiu-laenuühistu ERIAL niiditõmbajad kuulsid reedel kohtu ees prokuröri kirjeldusi sellest, kuidas nad hoiustajate raha keerutasid ja oma huvides kasutasid, aga ka politseiametniku ära ostsid.
Kokku kukkunud hoiu-laenuühistu ERIAL niiditõmbajad kuulsid reedel kohtu ees prokuröri kirjeldusi sellest, kuidas nad hoiustajate raha keerutasid ja oma huvides kasutasid, aga ka politseiametniku ära ostsid.