Kadi Heinsalu • 18. oktoober 2002 kell 8:20

PM Online: Tallinnas toimus eile kolm jõhkrat röövi

Eile Tallinnas toimunud kolmes röövis tungisid kurjategijad kahte kauplusse ning röövisid eraisikut.

Kell 15.25 röövisid kolm parukates ja kärbikuga relvastatud vene keelt kõnelenud tundmatut meest Tallinnas Paldiski maantee 16 asuvast elektroonikakauplust.

Kurjategijate saagiks langes 30 mobiiltelefoni, neli videokaamerat ja sülearvuti. Kahjusumma ja sündmuse täpsemad asjaolud on politsei teatel selgitamisel. Kella 18.30 paiku röövisid kolm relvastatud ja maskides vene keelt kõnelenud tundmatut meest Tallinnas Narva maantee 9 asuvast juveelikauplusest kuldehteid. Kahjusumma ja röövi üksikasjad on täpsustamisel. Kella 14 ajal röövisid kaks tundmatu noormeest Pärnu rannas Soome kodanikult Terttu`lt relvaga ähvardades ja jõudu kasutades õlakoti dokumentide ja sularahaga. Kahjusumma hindas mees 700 kroonile. Eile pöördus Tallinna Kesklinna Politseiosakonda 59-aastane Heiki, kelle sõnul löödi talle teisipäeval kella 21.40 ajal Tallinnas Pronksi 7 trepikojas selja tagant pähe, mille tagajärjel kaotas ta teadvuse. Mehelt rööviti jope, kingad, mobiiltelefon ja rahakott. Kahju hindas mees kokku 12.500 kroonile.

Hetkel kuum