• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Olulisemad ennelõunased uudised

  Täna olid olulisemad ennelõunased uudised Moskva pantvangidraamast ja Ühispanga juhi Ain Hanschmidti tunnistustest kohtus.

  Enam kui 12 tundi kestnud pantvangidraama on pingestumas, kuna pantvangi võtjad ähvardavad ligi 500 inimest hukata, kui Venemaa ei vii T?et?eeniast vägesid välja. Uudiseid saad lugeda <#siit=http://www.aripaev.ee/mod/online/onl_news.pl?disp=2 uud_id=263575 day=24 mon=10 year=2002>.
  Täna hommikul tunnistas Ühispanga juht Ain Hanschmidt kohtus, et ei mäleta seda, kas tühistas Hüvitusfondiga sõlmitud tulevikutehingu 1998. aasta sügisel või mitte. Uudist saad lugeda <#siit=http://www.aripaev.ee/mod/online/onl_news.pl?disp=2 uud_id=263843 day=24 mon=10 year=2002>.
  Analüütikud ennustavad Hansapangale kolmandas kvartalis 3-9 protsenti kasumikasvu võrreldes eelmise aasta sama ajaga. Uudiseid saad lugeda <#siit=http://www.aripaev.ee/mod/online/onl_news.pl?disp=2 uud_id=263582 day=24 mon=10 year=2002> ja <#siit=http://www.aripaev.ee/mod/online/onl_news.pl?disp=2 uud_id=263644 day=24 mon=10 year=2002>.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Nafta hind on täna tõusu jätkamas
Nafta hinnatõus on täna jätkumas, eelmisel nädalal tõusis tooraine hind juba kaheksandat nädalat järjest, sest globaalne energiaturu kriis suurendab enne talve nõudlust, vahendab Bloomberg.
Nafta hinnatõus on täna jätkumas, eelmisel nädalal tõusis tooraine hind juba kaheksandat nädalat järjest, sest globaalne energiaturu kriis suurendab enne talve nõudlust, vahendab Bloomberg.
Tulusa äri võti: andmepõhine otsustamine
Selleks, et äri võimalikult kasumlikult juhtida, tuleb teha tarku otsuseid. Viimaste lahutamatuks osaks on andmed ja nende kaasamine otsustusprotsessi, leiti Äripäeva raadio saates „Kasvukursil“.
Selleks, et äri võimalikult kasumlikult juhtida, tuleb teha tarku otsuseid. Viimaste lahutamatuks osaks on andmed ja nende kaasamine otsustusprotsessi, leiti Äripäeva raadio saates „Kasvukursil“.
Nädala lood: Enefit Greeni triumf ja kuidas kurikuulus ärimees oma esimese miljoni teenis
Käesoleval nädalal hullutas lugejaid kõik, mis puudutas Enefit Greeni börsiletulekut. Selleks on ka põhjust – Enefit Greeni aktsiaid märgiti üle rohkem kui neljakordselt ning aktsiahinnaks kujunes 2,9 eurot, mis on pakkumise seatud hinnavahemiku ülemises pooles. Tegu on Baltimaade börside rekordiga.
Käesoleval nädalal hullutas lugejaid kõik, mis puudutas Enefit Greeni börsiletulekut. Selleks on ka põhjust – Enefit Greeni aktsiaid märgiti üle rohkem kui neljakordselt ning aktsiahinnaks kujunes 2,9 eurot, mis on pakkumise seatud hinnavahemiku ülemises pooles. Tegu on Baltimaade börside rekordiga.