• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Qwesti kahjum suurenes

  Finantsstabiilsuse eest võitlev Qwest teatas kehvadest kolmanda kvartali tulemustest.

  Qwest käive vähenes 13 protsenti ja kahjum suurenes järsult.
  The Wall Street Journal kirjutas, et telekommunikatsioonifirma Qwest Communications International <GR#US.Q> kahjum suurenes 214 miljoni dollarini (3,4 mld krooni) ehk 13 USA sendini aktsia kohta. Mullu samal ajal oli kahjum 142 mln dollarit (2,25 mld krooni) ehk 9 senti aktsia kohta.
  USA neljanda suurema kaugekõnede firma käive kukkus 3,8 miljardile dollarile (60,5 mld krooni) aasta varasemalt 4,4 mld dollarilt (70 mld krooni).
  Lisaks teisigi telekommunikatsioonifirmasid mõjutavale majanduse nõrkusele ja kapitalipuudusele kimbutavad Qwesti ka ettevõttest endast lähtuvad probleemid. Uurimisorganid tunnevad huvi ettevõtte varasemate perioodide raamatupidamise vastu ning lisaks levivad kahtlused, et ettevõte ei suuda oma võlakohustusi täita.
  Viimased kümme kvartalit on Qwest lõpetanud kahjumiga. Võrreldes mullusega on kulutusi kärbitud 78 protsendi võrra.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Egle Heinsar: edukas Eesti algab vaesteta ühiskonnast – 220 eurot kuus kõige haavatavamatele
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Euroopa aktsiad on heitlikku nädalat lõpetamas langusega
Euroopa aktsiaturud on lõpetamas heitlikku nädalat napi langusega vaatamata sellele, et päeva alustati enam kui pooleprotsendilise tõusuga. Investorid muretsevad eelkõige koroonaviiruse omikronitüve pärast, vahendab Reuters.
Euroopa aktsiaturud on lõpetamas heitlikku nädalat napi langusega vaatamata sellele, et päeva alustati enam kui pooleprotsendilise tõusuga. Investorid muretsevad eelkõige koroonaviiruse omikronitüve pärast, vahendab Reuters.
Kinnisvarabüroo: novembris olid Tallinna korteriturul rekordilised nii hind kui tehingute koguarv
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Rainer Vakra lahkub Tallinna Soojusest ja asub juhtima keskkonnaametit Rainer Vakra: keskkond on minu elu ja kirg
Tallinna Soojuse juhatajana töötav Rainer Vakra asub uuest aastast tööle keskkonnaameti peadirektorina.
Tallinna Soojuse juhatajana töötav Rainer Vakra asub uuest aastast tööle keskkonnaameti peadirektorina.