• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Philip Morris jännis kasumiootuste täitmisega

  Philip Morris hoiatas eile, et kontsernil on konkurentsi tõttu probleeme järgmise aasta kasumiprognoosiga ning kukutas nii aktsiat ligi 14%.

  Marlboro sigarettide tootja tõdes, et kasumiprognoosi täitmisega jäädakse jänni, sest odavad importsigaretid on turu üle ujutanud.
  Philip Morrise <GR#US.MO> finantsjuht Dinyar Devitre lausus, et täpsemad järgmise aasta prognoosid esitatakse koos selle aasta majandustulemustega jaanuari lõpus.
  Varem ootas ettevõte tulevaks aastaks teenitava kasumi kasvu 8?10% aktsia kohta.
  Devitse kinnitas, et selle aasta kokkuvõttes oodatakse jätkuvalt 3?5% kasumi kasvu, mida veavad head tulemused välisturgudel. Samas on ka seda ootust juba septembri lõpus langetatud. Varem prognoosis kontsern selleks aastaks 9?11% kasumi kasvu.
  Philip Morrise uudisele järgnenud 14% aktsiahinna langus näitab, et USA tubakatööstusele avaldavad survet kõrged aktsiisimäärad, nõrgenev majandus ja võltstooted, edastas Washington Post Reutersi uudist.
  Tavaliselt on Philip Morris olnud esimene, kes hindu tõstab ning teised tootjad on seda sammu järginud, kuid praegu seisavad tootjad silmitsi tõsiasjaga, et raskete aegade tõttu eelistavad tarbijad odavamaid tooteid.
  'Ma pole sugugi kindel, et Philip Morris suudaks praegust keskkonda arvestades tuleval aastal edukalt toodete hinda tõsta,' lausus Merrill Lynchi tubakatööstuse analüütik Martin Feldmann.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Egle Heinsar: edukas Eesti algab vaesteta ühiskonnast – 220 eurot kuus kõige haavatavamatele
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Euroopa aktsiad on heitlikku nädalat lõpetamas langusega
Euroopa aktsiaturud on lõpetamas heitlikku nädalat napi langusega vaatamata sellele, et päeva alustati enam kui pooleprotsendilise tõusuga. Investorid muretsevad eelkõige koroonaviiruse omikronitüve pärast, vahendab Reuters.
Euroopa aktsiaturud on lõpetamas heitlikku nädalat napi langusega vaatamata sellele, et päeva alustati enam kui pooleprotsendilise tõusuga. Investorid muretsevad eelkõige koroonaviiruse omikronitüve pärast, vahendab Reuters.
Kinnisvarabüroo: novembris olid Tallinna korteriturul rekordilised nii hind kui tehingute koguarv
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Rainer Vakra lahkub Tallinna Soojusest ja asub juhtima keskkonnaametit Rainer Vakra: keskkond on minu elu ja kirg
Tallinna Soojuse juhatajana töötav Rainer Vakra asub uuest aastast tööle keskkonnaameti peadirektorina.
Tallinna Soojuse juhatajana töötav Rainer Vakra asub uuest aastast tööle keskkonnaameti peadirektorina.