• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Börsikommentaar: Klementis lehkab

  Kas te kujutate olukorda, kui mõni Nokia või Microsofti nõukogu liige müüb kõik oma aktsiad ära ning ainsaks kommentaariks ütleb ?ei räägi?.

  Ausalt öeldes mina seda ette ei kujuta, aga meie börsiettevõtete jaoks on avalikkuse ignoreerimine küllaltki tavaline asi. Eile müüs kõik talle kuuluvad aktsiad Klementi <GR#EE.KLM> endine juhatuse esimees ja praegune nõukogu liige Madis Võõras. Kui ajakirjanik palus Võõraselt kommentaari aktsiate müügi põhjuste kohta, olid tema vastused ?ei kommenteeri?, 'Ma ei taha sel teemal rääkida?.
  Pärast 27. novembri nõukogu otsust juhatuse esimehe kohalt välja arvatud Võõras teeb koguni näo, et teda ei seo enam Klementiga mitte miski. Vaatamata sellele, et ta on ettevõtte nõukogu liige väidab ta, et ta ?ei tööta seal enam?.
  Midagi on Klementis mäda. Toimuvad kummalised vangerdused nõukogu ja juhatuse koosseisus, kusjuures avalikkust informeeritakse ettevõttes toimuvast nii vähe kui võimalik. Ettevõtte juhtkond ja suuromanik Alta Capital teab midagi, mida tahetakse väikeinvestorite eest iga hinna eest varjata. Kui mina oleksin üks 600st Klementi väikeaktsionärist, müüksin oma aktsiad kiiresti maha, sest Klementis lehkab millegi järele.
  Täna-homme on viimane päev avaldada eelmise kvartali majandustulemused. Seni pole seda teinud Kalev <GR#EE.KALEV> ja Tallinna Farmaatsiatehas. Kalev lubas oma tulemused avaldada tänase päeva jooksul.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Ajakirjanik: kuidas helistada Härra või Proua Pärnumaale?
Kui maavalitsused on kadunud ja omavalitsuste liit ei toimi, siis kuidas ja kellega peaks võimalik investor, ettevõtja või välispartner suhtlema, kirjutab ajakirjanik Kalev Vilgats Pärnumaa näitel.
Kui maavalitsused on kadunud ja omavalitsuste liit ei toimi, siis kuidas ja kellega peaks võimalik investor, ettevõtja või välispartner suhtlema, kirjutab ajakirjanik Kalev Vilgats Pärnumaa näitel.
Volvo Cars sihib 23 miljardi dollarist hinnasilti
Praegu Hiina autotööstusettevõttele Geely Holding kuuluv Volvo Cars teatas, et IPO tuleb hinnavahemikus 53-68 Rootsi krooni (SEK) aktsia kohta, vahendab Reuters.
Praegu Hiina autotööstusettevõttele Geely Holding kuuluv Volvo Cars teatas, et IPO tuleb hinnavahemikus 53-68 Rootsi krooni (SEK) aktsia kohta, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: LHV tulemused ja rahvapidu Tallinna börsil
Hommikuprogrammis anname ülevaate värsketest LHV teise kvartali tulemustest ning uurime, mida praegu tasub Balti börsidel osta ja müüa. LHV tulemustest teeme otsestuudios kokkuvõtte LHV Panga juhi Kadri Kiiseliga ning Tallinna börsi kuumemaid investeerimisideid kommenteerib investor ja investeerimisõpikute autor Jaak Roosaare.
Hommikuprogrammis anname ülevaate värsketest LHV teise kvartali tulemustest ning uurime, mida praegu tasub Balti börsidel osta ja müüa. LHV tulemustest teeme otsestuudios kokkuvõtte LHV Panga juhi Kadri Kiiseliga ning Tallinna börsi kuumemaid investeerimisideid kommenteerib investor ja investeerimisõpikute autor Jaak Roosaare.
Keskerakonna valimisöine galerii: absoluutne enamus libises käest
Keskerakond oli südaöise seisuga absoluutset enamust Tallinna 79-liikmelises volikogus kaotamas, ehkki Mihhail Kõlvart tegi isikliku rekordi 27737 häälega.
Keskerakond oli südaöise seisuga absoluutset enamust Tallinna 79-liikmelises volikogus kaotamas, ehkki Mihhail Kõlvart tegi isikliku rekordi 27737 häälega.