11. august 2003 kell 10:15

Trigon Capital lõpetab Balti aktsiate analüüsi

Seoses tegevuse keskendumisega Kesk- ja Ida-Euroopa investeeringute juhtimisele lõpetab Trigon Capital Balti aktsiate analüüsi ja investeerimissoovituste andmise.

Lähiajal kavatseme seniste raportite asemel hakata avaldama Kesk- ja Ida-Euroopa (s.h. Balti regiooni) turgude ülevaateid, teatas investeerimispank oma pressiteates.

Trigon Capital on Kesk- ja Ida-Euroopa regiooni juhtivaid investeerimispanku, mis valitseb Trigon Balti Aktsiafondi ja Trigon Kesk- ja Ida-Euroopa Fondi. Mõlemad fondid on registreeritud ka Helsinki Väärtpaberibörsil.

Kui enamik suuri arenenud riikide fonde keskendub vaid vähestele börside lipulaevadele ning järgib indekseid, siis Trigoni fondi fookuses on väikesed ja keskmise suurusega ettevõtted, mis peaksid lähiaastate arengutest enim võitma, kirjutab investeerimispank.

Hetkel kuum