Ülo Toomsalu • 26. november 2003 kell 6:31

PM: Lõuna-Eesti suurim kaubanduskeskus avab homme uksed

Homme kell üks avab Tartus uksed Sõpruse ringi äärde ehitatud Lõuna-Eesti suurim kaubanduskeskus Eeden.

Kahel korrusel tegutsevad kauplused loodavad teenindada kokku 8000 - 12 000 inimest päevas, kirjutab Tartu Postimees.

Eedenit eristab kõigist teistest Eesti kaubanduskeskustest vaba aja veetmise võimaluste tavatult suur osa, tervelt veerandi majast haaravad enda alla spordi- ja bowlinguklubi ning rida teisi kohti, kus saab vabal ajal tegutseda. Sestap kannab hoone kaubandus- ja vabaajakeskuse nime.

Hoones on 57 rentnikku. Kaubanduskeskus jaguneb mitmeks tsooniks.

Esimesel korrusel on 3000ruutmeetrise müügisaaliga Konsumi toidukauplus. Samal korrusel on teenuste tänav, mida ääristavad väiksemad teeninduspunktid ja kauplused. Hoone suurrentnikuks on Jysk, mis müüb kõikvõimalikke kodukaupu.

Teisel korrusel on peamiselt moekaubad ja koduelektroonikapood.

Hetkel kuum