Elioni ADSL-võrgu avamine Eesti Telekomi aktsia hinda eriti ei kõigutaks

Elioni ADSL-võrgu avamine teistele firmadele Eesti Telekomi aktsia hinda eriti ei kõigutaks, möönis LHV maakler Henno Viires.

Viirese sõnul võib sideametile positiivse kohtulahendi tulemise päeval Eesti Telekomi aktsia hind veidi langeda. ?Eestis tavaliselt sellised juhtumid aktsia hinda eriti ei mõjuta,? lisas ta. Tema sõnul hakatakse seda asjaolu pigem telekomi hinda sisse arvestama ning see võib saada telekomi aktsia hinna tõusu piduriks.

Unineti juhatuse esimees Markus Olavi Nisula sõnul peaks Elion positiivse kohtulahendi korral hakkama oma väljaehitatud ADSL-võrku välja rentima. ?Meie ostaksime positiivse kohtulahendi korral neilt ADSL-ühenduse ja seoksime Elioni võrgu enda võrguga ja nad edastaksid meie internetiühenduse signaali klientidele läbi oma võrgu,? ütles ta.

Hetkel kuum