USAs kuulutati välja anti-Oscarite kandidaadid

26. jaanuar 2004, 17:26

USAs kuulutati välja 'Kuldsete Vaarikate' ehk Anti-Oscarite kandidaadid, mis antakse välja halvimate filmide ja rollide eest 2003. aastal.

Kõige rohkem võib Vaarikaid saada 'Gigli' Ben Afflecki ja Jennifer Lopeziga peaosades. Selles filmis osalesid ka sellised tähed nagu Al Pacino ja Christopher Walken. 'Gigli' pretendeerib koguni üheksale Vaarikale.

Lisaks on möödunud aasta halvimaks filmiks võimalus tulla filmidel 'The Cat in the Nat', 'Charlie"s Angels: Full Throttle' ja dokumentaalfilmil 'The Real Cancun'. Halvima näitleja tiitli võivad saada Ben Affleck, Mike Myers ja Cuba Gooding Jr. Halvimaks näitlejannaks kandideerivad Jennifez Lopez, Angelina Jolie, Drew Barrymore ja Cameron Diaz.

Traditsiooniliselt antakse 'Kuldsed Vaarikad' välja päev enne 'Oscareid'. Praegu on kõige enam neid 'auhindu' pälvinud Silvester Stallone - 9, ta tunnistati ka 'XX sajandi halvimaks näitlejaks'.

<#RBC=http://top.rbc.ru/index4.shtml>

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing