Edukal pankuril kallim auto

ÄP 29. jaanuar 2004, 00:00

Tipp-pankurite auto hind sõltub panga edukusest, pankrotiga vaevleva EVEA Panga juhi Margus Tilga odav Nissan eristub teistest selgelt. Nii näiteks on Ühispangal head suhted Saksa autotootjaga Audi, millega sõidab enamik juhtidest. Panga president Ain Hanschmidt liigub miljonikroonise Audi A8ga. Hansapanga juhatuse esimees Indrek Neivelt sõidab ringi kaheaastase Volvo S70ga. Sellise auto hind on umbes pool miljonit krooni. Hansapanga juhatuse liige Rain Lõhmus sõidab paar kuud vana Mercedese džiibiga. Lõs on ka Ferrari F355 omanik. Tõ ta ei käsellega tö vaid sõb ainult nälalõdel.

Pankrotimenetluses oleva EVEA Panga juhatuse esimehe Margus Tilga tööauto, 160 000 krooni maksev 1998. aasta Nissan Almera, on kolme suurema tegutseva panga juhtidega võrreldes teisest klassist. Tööst vabal ajal ei põlga Tilga ära ka kümme aastat vana Žiguliga sõitmist.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 14:09
    Otsi:

    Ava täpsem otsing