Haletsus näpuka pärast

Silva Männik 18. märts 2004, 00:00

Väärikas väljaanne ?The EU Baltic Bulletin? teatab oma 12. veebruari numbris, et Eesti saab uudsest struktuurifondist Maaelu Arengukavale raha üle kuue korra vähem kui naabrid. Kolme aasta peale on meil ette nähtud 51 miljonit eurot, lätlaste 328 ja leedulaste 490 vastu. Metsatööstuse liit saab lõunanaabritelt tögada: ?Oh te vaesekesed, kuidas teil nüüd nii läks!?

Küsimusele, kas meie ametnikud pole osanud rohkem küsida või oleme tõesti naabritest kuus korda paremad, selgitab PRIA juht, et kõik sõltub kriteeriumitest: meil ongi vähem ja samas suuremad tootjad. ?Vahe võib olla viiekordne küll!? Mitmepäevane uurimine päädib põllumajandusministeeriumi avastusega, et Swedish Trade Council on oma väljaandes teinud vea: Eesti taha on kirjutatud vaid ühe aasta number, õige summa on 151 miljonit eurot. Aga avaliku haletsuse olime juba ära teeninud!

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing