Helsingisse kodumessile

02. aprill 2004, 00:00

4. aprillini on Helsingi messikeskuses avatud messid ?Oma kodu?, ?Oma suvila? ja ?Oma aed?.

Messil ?Oma kodu? on väljas kodumasinad ja -seadmed, köögi- ja muu mööbel, tööriistad, ehituskarkassi osad, ehitustehnoloogia, sise- ja välisvalgustus, värvid, tapeedid, plaadid, põrandakatted, vannitoad, saunad, kaminad, uksed, aknad, rõdud, käsipuud, sise-ja välistrepid, katused, katusematerjalid, telekommunikatsiooni, turvalisuse, energia ja jäätmekäitlemisega seonduv. Pakutakse kujundus-, koolitus- ja informatsiooniteenuseid. Eksponeeritud on valmismajad ja pakettmajad, esindatud on ka kindlustus-, rahastamis-, ja vahendusteenuse pakkujad.

?Oma suvila? ekspositsioon hõlmab endas kõike suvekoduga seonduvat. Väljas on suvilad, kõrvalhooned ja pakkumisel on maatükid. Samuti on kohal vahendus-, rentimis- ja rahastamisteenuse pakkujad. Näha saab energia, vee ja jäätmekäitlemisega seonduvat. Pakkumisel on kaid, paadid ja muud rannaehitised.

?Oma aia? osas on väljas õuemööbel, grillid, õuekaminad, masinad, tööriistad, purskkaevud, varjualused, aiakaunistused, potid, välisvalgustid, õuenõud, tekstiiltaimed, seemned, lillesibulad, muld, turvas, väetised. Nõu saab aia planeerimise ja haljastuse kohta.

Mess on avatud reedel kella 10?18, laupäeval 9?18 ja pühapäeval 10?17.

Messikeskus asub umbes kolme kilomeetri kaugusel Helsingi kesklinnast. Sinna viivad trammid 7A ja 7B, buss 17. Rongiga tuleb sõita Pasila peatusesse.

Messipileti hinnad: täiskasvanule 12 EUR ja lastele ning õpilastele 8 EUR.

Perepilet maksab 25 EUR.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:24
    Otsi:

    Ava täpsem otsing