Viisnurk valis välja kaks välismaist investorit

Annika Matson 16. aprill 2004, 11:26

Viisnurk valis ehitusdivisjoni osta soovinud pakkujatest välja kaks välismaist investorit, ütles Viisnurga finantsnõustaja Amish Mody.

Investorite nimesid tema sõnutsi veel avaldada ei saa. ?Need kaks pakkujat hakkavad tegema ettevõttes oma süvaanalüüsi (due diligence),? möönis Mody. Analüüsi tegemisega on firmadel aega 21. maini. Pärast seda antakse firmadele kolm nädalat aega lõplike pakkumiste vormistamiseks. Lõplikke pakkumisi oodatakse juuni teisel nädalal ning juuni lõpus selgub, kes on Viisnurga ehitusdivisjoni ostja.
Ta selgitas, et alguses valiti pakkujatest välja kolm firmat, kellest analüüsi hakkasid tegema kaks. Kui üks nendest kahest ära langeb, astub mängu ka kolmas. Nende seas oli nii strateegilisi- kui finantsinvestoreid.

Spordikaupade divisjoni konkreetseid pakkujaid veel teada ei ole. Hetkel tutvustatakse potentsiaalsetele investoritele ettevõtet. ?Hetkel tutvuvad divisjoniga kolm potentsiaalset pakkujat. Nende seas on nii Eesti kui välismaa firmasid,? ütles Mody.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing