Coca-Cola Co uueks juhiks sai pensionilt tagasi kutsutud Coca-Cola HBC endine juht

05. mai 2004, 15:19

Coca-Cola tegevjuhiks kutsuti pensionilt tagasi 60 aastane Neville Isdell, kes aastani 2001 oli Coca-Cola Eesti emaettevõtte Coca-Cola HBC juht.

Majanduslehe Financial Times hindab seda, kui vastuargumenti, mis on laialdaselt levinud Wall Streeti analüütikute hulgas, et maailma suurima karastusjookide tootja otsib tegevjuhti väljaspool kompaniid. Ta ise nimetas ennast nii kompanii kui ka väljaspool kompaniid olevaks.

1966. aastal asus ta tööle Zambia Coca-Cola kohalikus tehases ning 6 aastat hiljem Lõuna-Aafrika Vabariigi suurima tehase juhiks. 1989. aastal sai temast Kirde-Euroopa, Lähis-Ida ja Aafrika (kuhu alla kuulub ka Eesti) tootmist ja müüki haldav grupi president. Pärast erruminekut 2001. aastal on ta omanimelise investeerimisfirma juht ning konsultandina kuulub kaudselt Saku Õlletehase suuromaniku, Scottish and Newcastle Breweries nõukogu liige.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing