Vastukaja Äripäevas ilmunud artiklile

Tiit Talvi 20. mai 2004, 00:00

Imestusega tuleb lugeda 19. mai ÄPs ilmunud Eesti Ehitusettevõtjate Liidu õigusnõuniku artiklit ?Ehituskeeluvöönd rannas on veekoguti erinev?. Artiklit lugema hakates lootsin kommentaare uuest seadusest tulenevale.

Ainult ühe järelduse saab teha artiklit lugedes: autor ei ole kursis kehtiva seadusandlusega ja annab lugejale valeinformatsiooni. Õigeks saaks lugeda ainult pealkirja, tõesti on ehituskeeluvööndi laius veekoguti erinev!

Selle aasta 10. maist kehtib ?Looduskaitseseadus1? ja sellest ajast on kehtetu ?Ranna ja kalda kaitse seadus? ning ?Looduskaitseseaduse1? 6. peatükk ?Rand ja kallas? muudab küllalt oluliselt varem kehtinud seadust.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing