Omanik lubab investeerida 20 miljonit turu arendamisse

ÄP 25. mai 2004, 00:00

Tallinna Keskturu erastamiskonkursi võitnud Turukaubanduse AS lubab kuni 2003. aastani turule investeerida 20 miljonit krooni. Ettevõtte pakutud ostuhind Keskturu aktsiate eest oli 16 miljonit krooni. Tallinna linnavaraameti juht Rene Kuulmanni sõnul oli Turukaubanduse pakkumus selgelt parim.

Hetkeseis: Turu peremehel Vadim Poli?t?ukil polnudki kavas sellist raha turule matta: enne erastamise lõpuleviimist aktsepteeris Tallinna linnavalitsus investeeringuid turu arendamisse ligi 14 mln ulatuses. Praegu viibib Poli?t?uk vangis: kohus mõistis talle Mait Metsamaa mõrva tellimise eest üheksa aastat.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing