Pristis Grupi käive kasvas 40 protsenti

26. mai 2004, 09:58

Pristis Gruppi kuuluvate ettevõtete Baltikumi kogukäive 2003. aastal oli 193,3 miljonit krooni, mis on 40 protsenti enam kui 2002. aastal.

Üle 60 protsendi grupi kogukäibest ehk 122,8 miljonit krooni langeb Pristis Eesti arvele, Pristis Läti ning Pristis Leedu annavad kumbki vastavalt 17 ja 20 protsenti kogukäibest, teatas ettevõte.

Pristise Baltikumi peadirektor Andres Kiil ütles majandustulemusi kommenteerides, et 2003. aasta müügiedu Balti turul põhineb paljuski suurklientide usalduse võitmisel. ?Pristis Grupi käibe kasvule Baltikumis pani aluse mitmete suurobjektide teenindamine Eestis, Lätis ja Leedus, nagu näiteks Citymarketid, VP Market, Rimi, Vilniuse Kaubamaja, m/s Victoria jne,? ütles Kiil.

Pristis Eesti juhatuse esimees Indrek Tennokese lisas, et Eestis on Pristise turuliidri positsioon turvaseadmete paigalduse ja hoolduse turul ettevõttel võimaldanud saada allhankijatelt mahuefektil põhinevaid soodsaid sisseostuhindu, mis on omakorda edasi antud klientidele. ?Pristise käibe kasvu alusena Eestis näen konkurentsivõimelisi hindu ning pikaajalist koostööd klientidega. 2003. aastal olime edukad suurobjektide teenindamisel eelkõige kaubandus- ja riigisektoris,? ütles Tennokese.

Pristis Grupi kasum 2003. aastal oli 12,5 miljonit krooni, sellest veidi üle 7 miljoni langeb Eesti, 3,4 miljonit Leedu ning 2,1 miljonit Läti arvele.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing