26. mai 2004 kell 7:25

Leedu tõrjub Skanska korruptsioonisüüdistusi

Leedu ehitajad tõrjuvad Skanska kontserni juhi väiteid riigis lokkava korruptsiooni osas.

?Põhjus, miks Skanska Leedust ja Lätist lahkus on ebaõnnestunud äri. Et Skanska juht Stuart Graham süüdistab mõlemas riigis väidetavalt esinevat korruptsiooni, on kõigest aktsionäridele toodud vabandus,? ütles ajalehele Dagens Industri firma Constructus tegevjuht Virgaudas Juocevicius, kelle firmale Skanska oma Leedu tütarettevõtte müüs. ?Skanska ebaõnnestus Leedus ja Lätis, kuid Eestis, kus Skanska võttis üle juba suure turuosaga kohaliku firma, läks paremini,? ütles Juocevicius.

Juoceviciuse sõnul ei ole korruptsioon Lätis ja Leedus kuigi suur ning et asju saab väga hästi ajada kõiki seadusi järgides. Reedel ütles Stuart Graham New Yorgis, et Läti ja Leedu ehitusturu tingimused ei vastanud Skanska eetilistele standarditele, kirjutas Rootsi majandusleht Dagens Industri.

Skanska tegevjuhi Stuart Grahami kriitikat saab lugeda <#siit=http://www.aripaev.ee/mod/emb/online.html?disp=2 uud_id=537201>

Hetkel kuum