19. juuli 2004 kell 11:34

Maapanga pankrotihaldurid panid oksjonile Püssi linna võlakirjad

Täna panid Maapanga pankrotihaldurid avalikule enampakkumisele Püssi linna 60 võlakirja väärtuses 6 miljonit krooni.

Senini pole Püssi linn võlakirju tagasi ostnud, ehkki tagasiostmise tähtpäev saabus 15. augustil 2002. Linn pole tasunud ka lubatud intresse ja viiviseid.

Ühe Püssi võlakirja nominaalväärtus on 100 tuhat krooni, seisab Ametlikes Teadaannetes, ja kogumaht 6 miljonit krooni. Võlakirjade intressimäär on 14 protsenti aastas ja viivis 0,1 protsenti päevas tasumisega viivitatud summalt. Püssi võlakirjad on registreeritud väärtpaberite keskregistris.

Võlakirjad müüakse tervikvarana ja raha eest, teatavad Maapanga pankrotihaldurid. Alghinda ei määrata, kuid arvestades pakkumise tingimusi, saab see alata 50 tuhandest kroonist ning kasvada vaid 50 tuhande krooni kaupa. Pakkumised tuleb esitada 5. augustiks.

Hetkel kuum