20. juuli 2004 kell 12:05

Group 4 Falcki ja Securicori ühinemine jõudis lõpule

Turva- ja päästekontserni Falck Baltics suuromaniku Group 4 Falcki turvadivisjoni ühinemine kontserniga Securicor jõudis lõpule.

Täna hommikust on uue kontserni, Group 4 Securicori aktsiad kaubeldavad Londoni ja Kopenhaageni börsil, teatas Falck Eesti. Group 4 Securicori ettevõtted tegutsevad 108 maailma riigis ning neis töötab kokku üle 340 000 inimese.

Ühinemine viidi läbi aktsiate vahetuse teel, seades eesmärgiks uue kontserni tõusmise maailma juhtivaks ettevõtteks tehnilise ja mehitatud valve, rahaveo ja -töötluse ning kohtu- ja vanglateenuste alal.

Group 4 Falcki 2003. aasta käive oli üle 72 miljardi Eesti krooni, kontsernil oli tütarettevõtteid 88 maailma riigis. Securicori eelmine majandusaasta lõppes 30. septembril 2003 ning selle käibeks kujunes ligi 30 miljardit krooni.

Securicori ettevõtted tegutsesid 50 maailma riigis. Group 4 Securicori ettevõtted Eestis on koondatud kontserni Falck Eesti, mis jätkab oma tegevust senise nime ja Falcki kaubamärgi all.

Hetkel kuum