Soome suurim kemikaalide tootja Kemira eraldab GrowHow üksuse

Alvar Jõgeva 29. september 2004, 00:00

Kemira plaanib müüa 15,8 miljonit aktsiat hinnavahemikus 4,25?5,25 eurot. Kokku tahetakse müüa 27,6 protsenti üksusest. Kemira jagab umbes pooled GrowHow aktsiad senistele aktsionäridele dividendidena. Umbes 13,9 miljonit aktsiat kavatsetakse müüa institutsionaalsetele investoritele ning ülejäänud osa erainvestoritele.

Aktsiad kavatsetakse noteerida Helsingi börsil 14. oktoobril. Kemira GrowHow üksuse väärtus on aktsiaemissiooni põhjal 300 miljonit eurot. Aktsiaemissiooni korraldaja investeerimispank Alfred Berg võib täiendavalt müüa 2,86 miljonit aktsiat.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 14:46

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing