Inno Tähismaa • 12. oktoober 2004 kell 9:05

BCS Itera juhid ostsid firma välja

Täna sõlmiti tehing, millega IT-firma AS BCS Itera juhid ostsid firma senistelt omanikelt välja.

Tehingu tulemusel müüsid oma osaluse tuumikaktsionärid AS Baltic Computer Systems ja LHV juhitav investeerimisfond. Tehingu järgselt kuulub BCS Itera juhtkonnale 97% BCS Itera aktsiatest ning 3% jääb senistele väikeaktsionäridele.

BCS Itera tegevjuht Erko Tamuri ütles, et vastavalt kokkuleppele hinda ei avalikustata. Ta ütles, et tegemist on klassikalise management-buy-out (MBO) lepinguga. ?Kõik BCS Itera kliendilepingud jäävad jõusse ja ettevõte jätkab kindlalt oma tegevusvaldkonnas,? ütles Tamuri. BCS Itera tegeleb ärijuhtimistarkvara lahenduste konsultatsiooni, müügi ning juurutamisega kesk- ja suur-ettevõtetele Eestis ning lähivälismaal.

AS Baltic Computer Systems nõukogu esimehe Ants Silla sõnul tingis BCS Itera müügi eeskätt BCSi firmade keskendumine IT infrastruktuurilahendustele ja tugiteenustele, infoturbe lahendustele ning IT-täiendkoolitusele. ?Kindlasti jätkame tulevikuski koostööprojekte AS BCS Iteraga,? ütles Sild.

AS BCS Itera on Microsoft Certified Business Solutions partner Eestis ja keskendunud ärijuhtimistarkvara Navisioni müügile ning juurutamisele. AS BCS Itera omab esimest Eestis Microsoft Business Solutionsi poolt välja antud ärirakenduste juurutamise sertifikaati, millega on tunnistatud ettevõtte ärirakenduste juurutusmetoodika vastavaks Microsoft Business Solutions ametlikule juurutusmetoodikale.

Hetkel kuum