A. Le Coq toob turule uued pakendid

02. november 2004, 10:48

Disel on sellest nädalast saadaval ka 0,5 liitrises purgis ja hele õlu Pilsner Eripruul kaheliitristes plastpudelites, teatas ettevõte.

?A. Le Coq?i pideva toote- ja pakendiarenduse eesmärgiks on pakkuda tarbijatele jätkuvat vaheldust ja uut avastamisrõõmu,? kommenteeris A. Le Coq?i juht Tarmo Noop.

Kevadel turule toodud heledat õlu Disel on selle aasta üheksa kuuga müüdud üle nelja miljoni liitri, mis ületab esialgsed prognoosid peaaegu kahekordselt. Disel on saadaval ka pooleliitristes klaaspudelites ning kaheliitristes plastpudelites. Diseli hind purgis jääb poodides vahemikku 7.90-8.90 krooni.

Pilsner Eripruul on kerge 4,2% hele kvaliteetõlu. ?Pilsneri villimisega nüüd ka kaheliitristesse plastikpudelitesse siseneme uude segmenti ? varem ei ole A. Le Coq lahjat kerget õlut suures pakendis müünud,? kommenteeris arengut Tarmo Noop. Lisaks on Pilsner Eripruul saadaval 0,5 liitristes klaaspudelites.

A. Le Coq on 35 % turuosaga Eesti suuruselt teine õlletootja, kelle õllevalikusse kuulub 11 õllesorti. Õlle kõrval kuuluvad A. Le Coq?i tooteporfelli long-drink, siider, mahlad, karastusjoogid, spordijoogid ja veed.


Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing