ÄP fototoimetus • 18. november 2004 kell 22:00

Täitsa lõpp ? Bridget Jones jõudis Eestisse

Eneses kahtlev, kaloreid loendav, karjääri pärast muretsev Bridget Jones (Renée Zellweger) on leidnud oma õnne praktiliselt veatu Mark Darcy (Colin Firth) näol, kes tundub tema jaoks liigagi ideaalne. Olles leidnud endale ideaalse mehe, peab ta nüüd pingutama, et sellest ka kinni hoida. Eriti kui välja ilmub mehe uus pikasääreline kolleeg, kes asendab päevikusse kantud roosa udu kiiresti hallide vihmapilvedega. Olukorda ei muuda sugugi lihtsamaks Bridgeti endine ülemus ja kunagine peika, moraalivaba naistemees Daniel Cleaver (Hugh Grant), kelle sekkumisel võib ka kõige lihtsam situatsioon muutuda kohutavalt keeruliseks. Ja piinavalt piinlikuks.

?Bridget Jones: täitsa lõpp? on Helen Fieldingi menuromaani alusel vändatud romantiline komöödia, järg ülemaailmsele hitile ?Bridget Jonesi päevik?.

Autor: ÄP

Hetkel kuum