EMT Diili saab osta ligi 2000 kohast, esimese nädalaga müüdi 1000 paketti

Inno Tähismaa 06. detsember 2004, 13:25

Alates tänasest saab ASi EMTi säästuoperaatori Diil stardikomplekte osta ligi 2000 müügikohast, neid müüdi esimese 9 päevaga 1000 tükki.

Tänasest saab Diili pakette osta kõikidest Säästumarketitest, teatas ettevõte. Lisaks Säästumarketile müakse Diili stardipakette ja kõnekaarte osta Citymarketites, Selverites, Eesti Posti sidejaoskondades, R-Kioski müügikohtades, Statoilis, Elioni esindustes ja väiksemates kioskites ning bensiinijaamades.

Diil tuli turule 20. novembril, kaks nädalat tagasi. Diili ärijuhi Riho Jürvetson ütles, et kokkuvõtted on tehtud esimese 9 tegevuspäeva kohta, mil müüdi ligi 1000 stardikomplekti.

Diili stardikomplektiga saab helistada EMT levialas, see maksab 49 krooni ja sisaldab 32 minutit soodusaja kõneaega. Esmakordselt saab kõnekaardi klient ise soodusaega valida, mis võimaldab soodusajaks sättida just selle aja, mil kõige rohkem räägitakse.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing