ÄL: Olerexi keti omanikel kavas firma müüa

08. detsember 2004, 08:41

Olerex, väheseid Eesti kapitalil põhinevaid kütuse jaekette on Ärilehe andmeil müügis.

?Mul ei ole midagi kommenteerida,? ütles Olerexi üks neljast omanikust Toomas Vaarmann, soovimata midagi konkreetset lisada. ?Järgmise aasta alguses saame ehk oma plaanidest täpsemalt rääkida.? Kõik siin maailmas on müüdav, kõik sõltub hinnast, lisas ta.

Olerex avas oma esimese tankla 1994. aastal, eelmise aasta lõpuks töötas Olerexi kaubamärgi all 20 teenindusjaama üle Eesti.

Kuna automaattanklatega opereerivate firmade vahel tekkis 2003. aastal terav konkurents, ei mõjunud see Olerexi majandustulemustele hästi. Kauplemisele avaldas negatiivset mõju jätkuv jaeturu kontsentreerumine nelja suurema kütusefirma kätte, kes kontrollisid 70 protsenti kogu Eesti kütuseturust.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing