• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Koolitusinfo

  Standardid, sertifitseerimine ja CE-märgistus
  Aeg: 14. detsember kell 13Koht: Eesti Standardikeskus, Aru 10, TallinnSisu: seminar tutvustab ettevõtjatele erinevaid kvaliteedinõudeid ja CE-märgistuse kasutusvaldkondi. Oma kogemusi jagavad ka ettevõtjad.Teemad: lähiaja olulisemad trendid standardimises; kuidas taotleda sertifikaati; kus esineb enim probleeme; CE-märgistus ? millal seda vaja läheb ja kes on sertifitseerijad erinevates valdkondades. Oma kogemusi jagavad Lauri Päss, Horizon Pulp & Paper ASi Balti regiooni juht, ja Siret Kegel, Elcoteq Tallinn ASi tootmisteenuste juht, jt.Lektorid: Raul Juhanson, Eesti Standardikeskuse standardiosakonna juhataja; Mart Kollom, ASi Metrosert sertifitseerimisteenuste divisjoni juht; Priit Kikas, majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi kvaliteedi infrastruktuuri talituse peaspetsialist, jtOsalemistasu: 700 krooni, lisandub käibemaksKorraldab: Eesti Väliskaubanduse Liit ja Eesti StandardikeskusLisainfo: www.etc.ee
  Pakendiseaduse rakendusküsimused
  Aeg: 16. detsember kell 9.30Koht: hotell Central, Novell-stuudioSisu: käsitleb pakendiseaduse (jõustus 01.06.2004) praktilist rakendamist eelkõige järgmise aasta 1. jaanuaril jõustuvate oluliste sätete valguses, st tagatisraha ja pakendite tagasivõtmiskohustus. Samuti käsitletakse pakendiaktsiisi, pakendite taaskasutamist, aruandlust jpm ning vastatakse kuulajate küsimustele.Sihtgrupp: pakendatud kauba importijad, tootjad jaemüüjad, pakendajad, jäätmekäitlusfirmad, kohalikud omavalitsused, juristid jt pakendiseadust täitma kohustatud isikud.Lektorid: Helle Haljak, keskkonnaministeeriumi jäätmeosakonna nõunik, pakendiseaduse välja töötanud töögrupi liige; Ahto Hunt, MTÜ Eesti Taaskasutusorganisatsioon (ETO) tegevjuhtHind: 1200 krooni, lisandub käibemaksKorraldab: Preismann KoolitusLisainfo: www.preismann.ee
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Roheelektrifirma uuendas börsiga tõotusi
Enefit Greeni börsile tulekuks on üliviljaka pinnase ette valmistanud nii pensionireform kui elektri kõrge hind, aga kas sellele langev tera on kasvujõuline, see alles hakkab selguma, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni börsile tulekuks on üliviljaka pinnase ette valmistanud nii pensionireform kui elektri kõrge hind, aga kas sellele langev tera on kasvujõuline, see alles hakkab selguma, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Tarneahela probleemide tõttu jääb tänavu tootmata ligi 8 miljonit autot
Globaalsed autotootjad võivad tänavu kaotada tarneahelatega seotud probleemide tõttu 210 miljardit dollarit käibest, mida on kaks korda rohkem kui aasta alguses prognoositi, teatas konsultatsioonifirma Alixpartners.
Globaalsed autotootjad võivad tänavu kaotada tarneahelatega seotud probleemide tõttu 210 miljardit dollarit käibest, mida on kaks korda rohkem kui aasta alguses prognoositi, teatas konsultatsioonifirma Alixpartners.
Jalgrattaringluse käivitanud Ain: kui saad 500 eurose ratta poole hinnaga, siis see on ju rõõm!
"Jalgratas on üks tänuväärne leiutis, mida kasutab üha rohkem inimesi. Pärast Tallinna kolimist avastasin aga, et siin pole ühtegi kasutatud jalgratastega tegelevat ettevõtet. Olin üllatunud. Sealt mõte idanema hakkas,” räägib Töötukassa toetuse abil oma ettevõtte Veloring käima lükanud Ain Põllusaar (46).
"Jalgratas on üks tänuväärne leiutis, mida kasutab üha rohkem inimesi. Pärast Tallinna kolimist avastasin aga, et siin pole ühtegi kasutatud jalgratastega tegelevat ettevõtet. Olin üllatunud. Sealt mõte idanema hakkas,” räägib Töötukassa toetuse abil oma ettevõtte Veloring käima lükanud Ain Põllusaar (46).
Eesti majaehituse pärandihoidja: aastas jõuan teha kuni 15 palkmaja
Eesti traditsioonilise ehituse hoidmise eripreemia pälvis tänavusel aasta tehasemaja konkursil Võrumaal Vastseliinas asuvas firmas Vipson Projekt käsitööna valminud palkmaja.
Eesti traditsioonilise ehituse hoidmise eripreemia pälvis tänavusel aasta tehasemaja konkursil Võrumaal Vastseliinas asuvas firmas Vipson Projekt käsitööna valminud palkmaja.