Eesti astub Soome teed

Meelis Mandel 30. detsember 2004, 00:00

Eelmisel nädalal üllitas mainekas USA majandusajakiri Forbes oma Euroopa väljaande esikaanel pika kiiduloo Eestist kui üliedukast e-riigist. See oli loogiline jätk kiidulugude sarjale, mis minu jaoks algas Wall Street Journali juhtkirjaga 2002 jaanuaris, milles võrreldi Eestit Hongkongiga. Kuigi need positiivsed lood tunduvad lihtsakoelised, kujundavad nad meist meeldiva pildi. Sellised kiidulood ilmusid Soome kohta 90ndate alguses, kui jänkide majanduslehed avastasid Nokia. Tulemus ? Soomet tuntakse maailmas eelkõige kui edukat IT-ühiskonda ja Nokia riiki.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 15:01

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing