ÄP fototoimetus • 2. oktoober 2005 kell 22:00

Eesti Ehitusmaterjalitootjate Liit

Eesti Ehitusmaterjalide Tootjate Liit (EETL) on vabatahtlikkuse alusel ühinenud Eesti Vabariigis tegutsevate ehitusmaterjalide tootmise ja müügiga tegelevate ettevõtete ühendus.

EETL esindab oma liikmeid suhetes riigivõimu- ja valitsemisorganitega, ühiskondlike organisatsioonidega ning teiste isikutega ja ühendab ehitusmaterjalide tootmise ning müügiga tegelevaid ettevõtteid vastastikuse koostöö abil.

Samuti tegeleb liit Eestis toodetavate ja turustatavate ehitusmaterjalide nõuetekohasus ja ehitusmaterjalide sertifitseerimisega, korraldab koolitust ja täiendõpet, loob EETLi liikmete tööks vajalikke andmebaase ning osaleb tööstust, majandust ja ehitust puudutavate õigusaktide väljatöötamises ning arvamuste esitamises väljatöötatud õigusaktide projektide kohta.

Koduleheküljelt leiab põhjaliku info ehitustoodete CE-märgistuse kohta, ülevaated läbi aastate aasta betoonehitise valimise kohta, samuti valdkonna uudiseid, liikmete nimekirja ja kontaktandmed.Info EETLi koduleheküljel on nii eesti kui inglise keeles.

Autor: ÄP

Hetkel kuum