• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Selgusid selle aasta parimad terasehitised

  Eesti Teraskonstruktsiooniühing kuulutas 26. oktoobril välja konkursi "Terasehitis 2006" parimad objektid.
  Tervikobjekti auhinna sai Tartu spordimaja A. Le Coq Sport, insenerliku lahenduse ja teostuse eest Riga Arena hokihalli katusekonstruktsioonid ning arhitektuurse idee eest Eesti Panga galerii.
  Tartu spordimaja A. Le Coq Sport arhitekt on Eero Palm, konstruktsioonide projekti tegi Randväli & Karema AS. Spordimaja ehitas Linnaehitus AS ning teraskonstruktsioonid valmistas Trump Metall OÜ.
  Riga Arena hokihalli katusekonstruktsioonid püstitasid Maru kontserni ettevõtted Maru Ehitus ja Maru Metall.
  Eesti Panga galerii projekteeris arhitektuuribüroo Urbanmark.
  "Terasehitis 2006" parimad valis 27 laekunud objekti hulgast žürii, kuhu kuulusid professor Kalju Loorits Tallinna Tehnikaülikoolist, Indrek Allmann Eesti Arhitektide Liidust, Tarmo Lige Eesti Ehitusettevõtjate Liidu esindajana, Toomas Aakre ja Riho Oras Eesti Ehitusinseneride Liidu esindajatena.
  Teist korda toimuvale konkursile sai esitada ehitisi, mis on valminud aastatel 2002-2006. Esimest korda toimus terasehitiste konkurss viis aastat tagasi. Siis sai peaauhinna Keila tervisekeskus, (arhitektid Ain Padrik ja Kristi Alamaa).
  Konkursi eesmärk on edendada terase kõrgetasemelist kasutamist Eesti ehituses, leida ja esile tõsta ehitisi, mis demonstreerivad terase kui konstruktsioonimaterjali mitmesuguseid rakendusvõimalusi ja eeliseid.
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Vastukaja: Tartu Kivisild ei ole muumia
Tartu Kivisilla taastamise mõte ei ole suunatud mitte minevikku, vaid tulevikku ning sellega tegelemine on otstarbekas, kirjutab ajaloolane Lauri Vahtre (Isamaa).
Tartu Kivisilla taastamise mõte ei ole suunatud mitte minevikku, vaid tulevikku ning sellega tegelemine on otstarbekas, kirjutab ajaloolane Lauri Vahtre (Isamaa).
Keskpanga kohtumine pani turud langema
Föderaalreservi otsuse valguses võttis USA börs peale hommikust tõusu suuna alla, vahendab Yahoo Finance.
Föderaalreservi otsuse valguses võttis USA börs peale hommikust tõusu suuna alla, vahendab Yahoo Finance.
Jaan Kalmus: 35 aastat kroonikuna kaamera taga
Kuu aja pärast peab 35 aasta tegutsemisjuubelit Eesti vanim erafirma, Tartus video- ja heliteenust pakkuv OÜ Audio-Video. Uue aasta algul vahetus firmas juhataja: ettevõtte üks asutajaid Jaan Kalmus seenior andis juhtohjad üle Jaan Kalmus juuniorile. Intervjuus Äripäevale ütles Jaan Kalmus seenior, et vastu aitasid pidada usk, lootus, loll järjekindlus ja armastus oma töö vastu, kirjutab neljapäeval, 26.01 Äripäeva tellijatele ilmuv erileht Juubel.
Kuu aja pärast peab 35 aasta tegutsemisjuubelit Eesti vanim erafirma, Tartus video- ja heliteenust pakkuv OÜ Audio-Video. Uue aasta algul vahetus firmas juhataja: ettevõtte üks asutajaid Jaan Kalmus seenior andis juhtohjad üle Jaan Kalmus juuniorile. Intervjuus Äripäevale ütles Jaan Kalmus seenior, et vastu aitasid pidada usk, lootus, loll järjekindlus ja armastus oma töö vastu, kirjutab neljapäeval, 26.01 Äripäeva tellijatele ilmuv erileht Juubel.
Juubel: 80aastased Eesti ettevõtjad, kes on jätkuvalt sadulas
Ettevõtlikud ja ärivaistuga inimesed löövad läbi alati. Et aga karmis ärimaailmas enam kui 30 aastat firmat edukalt majandada, peab jätkuma visadust ja muidugi peab tegevus olema meelepärane, kirjutab Äripäeva tellijatele ilmuv erileht Juubel.
Ettevõtlikud ja ärivaistuga inimesed löövad läbi alati. Et aga karmis ärimaailmas enam kui 30 aastat firmat edukalt majandada, peab jätkuma visadust ja muidugi peab tegevus olema meelepärane, kirjutab Äripäeva tellijatele ilmuv erileht Juubel.