Ilus veebileht täis asjalikku infot

Ain Alvela 13. november 2006, 00:00

Väga ilus, põhjalik ja mis peaasi - erinevalt paljudest teistest erialaliitude kodulehekülgedest ka igapäevaselt muudetav ja lausa sellist infot pakkuv lehekülg, mida mujalt ei leiagi.

Toiduainetööstuse liit on teada ja tundud oma konkursside poolest. Nii leiab ka koduleheküljele sisenenu kõigepealt viited käimasolevatele võistlustele. Tutvuda saab konkursi Eesti Parim Toiduaine tulemustega kogu selle korraldamise ajaloo vältel.

Huvitavat lugemist ja järeleproovimist pakub viide internetikokaraamatu toidutare.ee leheküljele.

Kuna toiduliit on kaunikesti suur organisatsioon, mis koondab lõviosa Eestis tegutsevatest toiduainetööstuse ettevõtetest, on kodulehel ka nendest korralik nimekiri koos viidetega kodulehekülgedele. Tegemist on selle valdkonna firmade täiesti arvestatava andmebaasiga. Sama kehtib kasulike viidete kogumiku kohta, kust leiab otselingid valdkonnaga seotud riigiasutustele.

Ülevaate saab ka tulekul olevatest koolitustest ning seminaridest nii kodu- kui ka välismaal. Lihtne on toiduliidu veebist leida viiteid asjassepuutuvatele seadustele nagu toiduseadus, alkoholiseadus, pakendiseadus, aktsiiside kohta käivad õigusaktid jmt. Lugeda saab rahvusvahelisel tasemel algatatud projektide kohta.

Toiduliidu kodulehekülg on nii eesti- kui ka ingliskeelne.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing