Ethel Reier • 19. november 2006 kell 22:00

Delegeerimise tagasilöökidest ei räägita

Mulle tundus neil kahel CD-l kõige huvitavam Aavo Koka ettekanne, võib-olla sellepärast, et meie ettevõtete struktuurid on sarnased. Tema stiilis on kõige rohkem isikupära.

Minu jaoks on delegeerimisel rohkem tahke. Näiteks miski, mis läheb üldisest töörutiinist pisut välja ja on seotud uute ülesannetega, või siis miski, mille peab ära tegema ja mis otseselt ei ole seotud kellegi tööülesannetega, kuid sellele vaatamata peab juht leidma sobivad võtted, et asjad tehtud saaks.

Oleks tahtnud sellise sorava jutu sekka kuulda ka tagasilöökidest. Kui töökeskkond on piisavalt loominguline ja hierarhiavaba, võivad inimesed tööülesandeid juhile ka vastu delegeerida. Praegu kujutati delegeerimist püramiidina, mille tipus on juht.

Täna võib aga ette tulla ka olukordi, kus mingi projekti raames delegeerib alluv hoopis juhile tööülesandeid!

Hetkel kuum