Eluasemelaenu saab võtta ühest uuest pangast

Annika Matson 11. detsember 2006, 10:28

Alates detsembrist pakub DnB NORD Pank
erinevaid laenu- ja hoiustamisvõimalusi eraisikutele, teatas pank.

Seni on Põhjamaade ühte suurimasse pangandusgruppi kuuluv pank Eestis tegutsenud peamiselt äriklientide suunal.

DnB NORD Pangas on eraisikutel võimalik teha kõiki tavapäraseid pangatoiminguid, nagu näiteks avada arvelduskonto, kasutada internetipanka iNORD, vahetada valuutat, võtta eluaseme- või väikelaenu ning paigutada raha hoiustesse. Esialgu teenindab erakliente Tartu mnt 10 asuv DnB NORD Panga kontor Tallinnas, kuid plaanis on laieneda ka mujale Eestis.

Panga juhataja Hans Pajoma hinnangul erineb DnB NORD Pank teistest Eestis tegutsevatest pankadest eelkõige teenuse personaalsuse ja kiiruse poolest. „Oma laenuotsustes lähtume kliendi individuaalsetest vajadustest ja teeme seda piisavalt operatiivselt, kuna oleme Eestis väike pank suurte rahvusvaheliste võimalustega,” kommenteeris Hans Pajoma.

DnB NORD Pank sisenes Eesti turule käesoleva aasta kevadel ning on seni keskendunud erinevate finantsteenuste pakkumisele äriklientide suunal. Laenude väljastamine ettevõtetele on käivitunud väga edukalt ja panga eesmärgiks on omandada 2010. aastaks Eestis vähemalt viie protsendi suurune turuosa.

Pangandusgrupp DnB NORD on loodud 2005. aastal Norra suurima panga DnB NOR ja Saksa Norddeutche Landesbanki (NORD/LB) poolt ning tegutseb täna nii Soomes, Taanis, Poolas, Eestis, Lätis kui ka Leedus.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
11. December 2006, 11:06
Otsi:

Ava täpsem otsing