Tasuta lõunad maksumaksja kulul

ÄP 15. jaanuar 2007, 00:00

Riigikokku pürgiv Võru linnapea Ivi Eenmaa ei pea maksma linna bussipaviljonides rippuva enda reklaami eest. Linn põhjendas LõunaLehele tasuta reklaamipinna andmist sellega, et paviljonid kuuluvad linnale ja reklaami ülespanek ei läinud midagi maksma. Samal ajal, kui Eenmaa bussiootajatele vastu naeratab, võinuks linn seda pinda välja müüja ning nii tulu teenida. Samuti maksab maksumaksja kinni elektri, mis plakatit pimedal ajal valgustab.

Vähemalt Võrus võiks Reformierakond oma valimisloosungiks kirjutada "Parem palk meile, teie rahaga".

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing