Õnnelik algus

Lennart Beat 23. veebruar 2007, 00:00

Kõigepealt on Mika tellimuste esimeses järjekorras DJd, kes ei pea enam kartma autorikaitsjate reide klubisse, kui viimaste kuude enimnõutud soovilugu "Relax (Take It Easy)" mitteametlikult CD-lt tantsijateni jõuab. Laul, mida plaadifirma absoluutselt ei promonud, sai kuidagi nii popiks, et teisiti poleks võimalik olnud. Peale Grace Kelly on siit veelgi hitte tulemas ja falsetitolerandid, kellele kaks end tõestanud laulu sobivad, peaks rahulduma kogu albumiga. Tervik on täiesti olemas. Iseõppinud multitalendi debüüt on nagu Scissor Sistersi ja Robbie Williamsi ning nende mõjutajate best of - ühesõnaga fun. Midagi rabavat, hingematvat või vapustavat (või mis need ülekasutatud omadussõnad olidki?) polegi ja soliidne ajaviide see ei peagi olema. Hästi kirjutatud, komponeeritud ja esitatud - selle aasta üks menukamatest meesartistidest on juba selgunud ja poppide poisslapsenimede listi on lisa oodata.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:45
    Otsi:

    Ava täpsem otsing