Nissan Tiida jõuab ka Euroopasse

ÄP 30. märts 2007, 00:00

Nissan Europe teatas, et Nissan Tiida jõuab Euroopasse juunis 2007. Tiida puhul on tegemist NOTE ja Qashqai järel viimase kolmanda Nissan Almerat välja vahetava mudeliga. Tiida on äsja turule jõudnud crossover'i Qashqai järel sel aastal juba teine Nissani mudelivalikut täiustav mudel.

Tiida turule toomist planeerides tegi Nissan põhjaliku uuringu, kus kaaluti individuaalselt kõikide Euroopa turgude vajadusi, et välja selgitada, millistes riikides soovivad praegused Almera ja Primera kliendid soetada samalaadset mudelit ka tulevikus. Tiida tuleb seetõttu müüki vaid nendel turgudel, kus sellise mudeli järele on tugev vajadus.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing