Kirjakast

07. mai 2007, 00:00

Viimasel ajal ajakirjanduses avaldatut jälgides tundub, et mõne suure kinnisvarafirma maaklerid ei näe vajadust täienduskoolituste järele ning arvestades nende firmade võimalusi endale ajakirjanduses nn tasutud reklaami ja nõuanderubriike osta - siis selliste "teadmiste" jagamine ei tee au neile ega ilmselt ka neid avaldavatele väljaannetele.

Mina leian, et kommentaare võiks jagada pigem mõni kinnisvaraõiguses pädev jurist, neid on Eestimaal nii mõnigi: Merle Eamets, Hannes Kuhlbach, Margus Sorga jne, sest pahatihti on kinnisvarabüroode nõuanded kasulikud ainult neile endile.

Kevadisel ehitusmessil sattus või õigemini suruti pihku üks Äripäeva lisaväljaanne, mis kannab Oma Maja nime.

Kuigi osa teemasid jäi pisut kaugeks, siis mõned lood said otsast lõpuni läbi loetud. Sain neist ka mõned vihjed, mida tasub meeldegi jätta. Siiani olen saanud korteris remonti tehes hakkama tuttavatelt ja ehituspoodidest tarkust nõudes. Viimastes kipub müüjatel tavaliselt kiire olema või siis ei ole jõutud ennast kogu kaubavalikuga kurssi viia. Seda oleks üha suuremate ehituspoodide puhul ka raske tahta.

Kuna plaanin isegi paari aasta pärast maja ehitama hakata, vajangi rohkem nõuandeid võimalustest, mitte müüriladumisoskusi.

Kirjad ja küsimused on oodatud aadressil Tallinn, Pärnu mnt 105, Äripäeva Kirjastus, kuukiri Oma Maja, või e-postil teet.reier@aripaev.ee

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 10:31
Otsi:

Ava täpsem otsing