Canonil kaks uut 8MP digikaamerat

ÄP 16. mai 2007, 00:00

Canon tõi Euroopa turule mitu uut laiatarbetoodet. Digital IXUS 950 IS on neljakordse optilise suumiga 8MP kompaktkaamera. Ka sisaldab see optilist pildistabilisaatorit. Teisteks arenguteks on ISO 1600 ja ISO automaatne ümberlülitus hämaras pildistamisel ning intensiivsemate värvidega ja kriimustuskindlam 2,5tolline vedelkristallekraan. Uute funktsioonide hulka kuuluvad aeglustatud video ja 18 režiimi seas loomingulised valgusefektid.

Teine uus kompaktkaamera on samuti kaheksa megapiksliga PowerShot S5 IS, mis pakub 12kordset suumi. Kaameral on 22 võtterežiimi, sealhulgas täielik käsitsijuhtimine ja ülilähivõte (0 cm). Muudeks olulisemateks edasiarendusteks on suure eraldusvõimega 2,5tolline varieeritava nurgaga vedelkristallekraan ja laiendatud videosalvestuse võimalused.

Lisaks tutvustas Canon maailma väikseimat ultrakompaktset kõrglahutusega otse DVD-plaadile salvestavat videokaamerat HR10. Sellele mudelile on lisatud mitmeid Canoni profikaamerates kasutatavaid tehnoloogiaid, sh kiire ja täpne automaatteravustamine ning täiustatud optiline pildistabilisaator. See kümnekordse optilise suumiga kaamera salvestab 1080i HD-filmi eraldusvõimega 1920×1080.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 10:32
Otsi:

Ava täpsem otsing